Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Život Srepheine Meyer

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Život Srepheine Meyer taj Ned Apr 25, 2010 7:44 am

Meyer je odrasla u Phoenixu, Arizona u velikoj obitelji. Imala je petero braće i sestara s kojima je odrasla: Emily, Heidi, Paul, Seth i Jacob. Ona je „posudila“ njihova imena za roman Sumrak, u kojem je najviše zapažen ostao Jacob Black. Pohađala je Brigham Young University u Provu, Utah, gdje se istaknula u engleskom jeziku. Upoznala je svojeg muža Christiana, koji je nosio nadimak „Pancho“, kada je odrastala u Arizoni, a vjenčali su se 1994. Imaju tri sina: Gabe, Seth i Eli.
Meyer kaže da joj je ideja o Sumraku došla 2. lipnja 2003., u snu o djevojci i blistavom vampiru koji su sjedili na proplanku, koji je smješten u 13. poglavlju knjige.
Nastavak Sumraka, Mladi mjesec nije bio objavljivan istovremeno u sjevernoj Americi, a izašao je početkom kolovoza 2006. Treći dio, Pomrčina, pušten je u prodaju 7. kolovoza 2007. Četvrti dio, Praskozorje, izašao je 2. kolovoza 2008. Meyer je napomenula da će četvrta knjiga biti posljednja sa Bellinog gledišta. Na svojoj stranici je ustvrdila da će ipak biti više od četiri dijela serijala. Također je ustvrdila da će njezin roman, Midnight sun, biti više kao pratilac prvom dijelu tetralogije, jer će biti napisan sa Edwardovog gledišta. Prvo poglavlje pete knjige objavljeno je na njezinoj web stranici, ali je najavila da će najvjerojatnije biti preuređeno prije tiskanja.

Pogledaj profil korisnika http://twilight-montenegro.yours.tv

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu