Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pravila Foruma

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Pravila Foruma taj Pon Apr 12, 2010 3:52 pm

 • Prilikom registracije odaberite neki nadimak ili ime s kojim ćete 'potpisivati' svoje postove. Nadimci bi trebali biti jednostavni i raznoliki po mogućnosti, kako bi se izbjegle zamjene sa nadimcima ostalih korisnika

 • Molimo da ne koristite nepristojne nadimke. Korisnici sa nepristojnim i vulgarnim nadimcima biti će odstranjeni sa foruma.

 • Poruke moraju biti čitko napisane. Bitna su velika slova, interpunkcija, pravilna gramatika, što manje slenga. Pišite ih kao da pišete pismo ili e-mail.
  Koristite simbole za naglašavanje radije nego velika slova. Upitnik, uzvičnik i sl

 • Prije postavljanja pitanja, provjerite da se o tome već nije pričalo na forumu. Čest je slučaj da novi korisnici, odmah po registraciji postave neko često postavljano pitanje i zbog toga im poruka bude obrisana. Koristite sistem pretrage po ključnim riječima kako biste provjerili da li se o nekoj temi već diskutovaloo na forumima


Na forumu nije dozvoljeno:
 • vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati, poticati mržnju

 • koristiti vulgarne izraze

 • lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta

 • kršenje privatnosti, kao što je npr. objavljivanje tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka

 • objavljivanje poruke (postanje) sadržaja, linkova ili članaka s neprimjerenim sadržajem (pornografija, piratski software…)Savjeti:
 • Bez ličnih podataka Nikada nemojte da otkrivate lične podatke poput broja telefona, adrese, prezimena, itd. Ukoliko želite da dajete tu vrstu podataka, molimo vas da koristite PP. Razmena msn-ova,My space-a ili Facebook adresa je dozvoljena. Ali, bez obzira na to kakvu vrstu ličnih podataka davali na forumu, članovi administracije foruma nisu odgovorni za to.

 • Balansirajte Mi ne želimo da vas odvojimo od vaših svakodnevnih života ili škole. Molimo vas da budete obazrivi i da vreme provodite i sa svojom porodicom i prijateljima i radeći školske domaće i ostale aktivnosti. Mi ne želimo da vi zapostavite vašu porodicu ili snizite ocene u školi. Ali takođe redovno posećujte forum, pronađite pravi balans!!

Svi postovi koji nisu u skladu s pravilima biti će obrisani s foruma. Administrator i moderator foruma zadržava pravo brisanja ili modifikovanja bilo kojih sadržaja unesenih na forum za koji smatra da nisu u skladu s pravilima.
Svaki korisnik koji primijeti sadržaj na forumu koji bi na bilo koji način bio upitan, zamoljen je da administratora ili moderatora foruma što prije PM-om obavijesti o tome.

Pogledaj profil korisnika http://twilight-montenegro.yours.tv

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu